Wie ben ikWi-jo van de Wijngaard 120x120
Sociaal, nauwkeurig, betrokken, respect, betrouwbaar, humor. Het is voor mij belangrijk om wat variatie in mijn werk te hebben. Het liefst in een internationaal vooruitstrevend bedrijf. Ik leer snel door te doen. Mijn communicatie is open en direct. Binnen de logistiek heb ik een brede werkervaring. Bij mij is het glas halfvol. Mijn stijl is denker/doener. Zomers doe ik graag windsurfen. Met regelmaat geef ik yogales. Hiernaast ben ik Burgercommissielid Samenleving voor de gemeente Nuenen.

Wat kan ik
Zeer ervaren bouwkundige die met veel inzet en hard werken tot een keuze komt die voor zijn
werkgever tot een optimaal inkoopresultaat zal leiden.
Kernwoorden daarbij zijn: geduld, sociaal, nauwkeurig en serieus.
Als bouwkundige ben ik breed inzetbaar, ik ben een rustig en serieus persoon.
Zeer accuraat en betrouwbaar.

Wat wil ik
Technisch ingesteld met een voorkeur voor de totale bouwwereld. Kernwoord is daarbij: anticiperen.
Mijn voorkeur gaat uit naar een baan bij een bouwbedrijf en ik denk daarbij aan inkoop, maar een
combinatie van calculeren en inkoop behoort ook tot de mogelijkheden. Met vrijwilligerswerk hoop ik ook een deel van mijn tijd te gaan invullen. Kernzin is daarbij: respectvol helpen van personen.

Wi-jo van de Wijngaard – CV