Olga van der WindtWie ben ik
De mens Olga is een sociale, empathische, enthousiaste vrouw, die staat voor warmte en respect voor de medemens. Is stipt en betrouwbaar, kan goed organiseren, heeft doorzettingsvermogen en is leergierig. Geniet ervan om mensen (met een beperking) te begeleiden en te stimuleren hún leven te leiden. Tevens is zij deelnemer van de praktische zorggroep en Teamleider van de huiskringen bij eigen gemeente. Hobby’s: wandelen, waldhoorn spelen. Vrijwilligerswerk: bij TOF en Talant.

Wat kan ik
MMZ3: begeleiden/verzorgen van mensen met een beperking, begeleider A. Secretarieel werk met (aan te leren) administratieve werkzaamheden. Mensenmens, klantgericht, oog voor detail/accuraat, creatief.

Wat wil ik
Werken met mensen, het liefst in een sociale sector/beroep. Een luisterend oor kunnen hebben voor diegenen die het nodig hebben, “warmte” verspreiden en mensen het gevoel geven dat ze er toe doen. Op dit moment doe ik dat door te werken in de zorg en mensen te verzorgen en begeleiden bij het leven van hun leven. Ook zou ik bv. baliemedewerker willen zijn bij bv. een fysiotherapie praktijk, tandarts, verzorgingstehuis, ziekenhuis e.d.