Olga van der Windt

Olga van der WindtWie ben ik
De mens Olga is een sociale, empathische, enthousiaste vrouw, die staat voor warmte en respect voor de medemens. Is stipt en betrouwbaar, kan goed organiseren, heeft doorzettingsvermogen en is leergierig. Geniet ervan om mensen (met een beperking) te begeleiden en te stimuleren hún leven te leiden. Tevens is zij deelnemer van de praktische zorggroep en Teamleider van de huiskringen bij eigen gemeente. Hobby’s: wandelen, waldhoorn spelen. Vrijwilligerswerk: bij TOF en Talant.

Wat kan ik
MMZ3: begeleiden/verzorgen van mensen met een beperking, begeleider A. Secretarieel werk met (aan te leren) administratieve werkzaamheden. Mensenmens, klantgericht, oog voor detail/accuraat, creatief.

Wat wil ik
Werken met mensen, het liefst in een sociale sector/beroep. Een luisterend oor kunnen hebben voor diegenen die het nodig hebben, “warmte” verspreiden en mensen het gevoel geven dat ze er toe doen. Op dit moment doe ik dat door te werken in de zorg en mensen te verzorgen en begeleiden bij het leven van hun leven. Ook zou ik bv. baliemedewerker willen zijn bij bv. een fysiotherapie praktijk, tandarts, verzorgingstehuis, ziekenhuis e.d.

Olga van der Windt – CV

 

Wi-jo van de Wijngaard

Wi-jo van de Wijngaard 120x120Wie ben ik
Sociaal, nauwkeurig, betrokken, respect, betrouwbaar, humor. Het is voor mij belangrijk om wat variatie in mijn werk te hebben. Het liefst in een internationaal vooruitstrevend bedrijf. Ik leer snel door te doen. Mijn communicatie is open en direct. Binnen de logistiek heb ik een brede werkervaring. Bij mij is het glas halfvol. Mijn stijl is denker/doener. Zomers doe ik graag windsurfen. Met regelmaat geef ik yogales. Hiernaast ben ik Burgercommissielid Samenleving voor de gemeente Nuenen.

Wat kan ik
Zeer ervaren bouwkundige die met veel inzet en hard werken tot een keuze komt die voor zijn
werkgever tot een optimaal inkoopresultaat zal leiden.
Kernwoorden daarbij zijn: geduld, sociaal, nauwkeurig en serieus.
Als bouwkundige ben ik breed inzetbaar, ik ben een rustig en serieus persoon.
Zeer accuraat en betrouwbaar.

Wat wil ik
Technisch ingesteld met een voorkeur voor de totale bouwwereld. Kernwoord is daarbij: anticiperen.
Mijn voorkeur gaat uit naar een baan bij een bouwbedrijf en ik denk daarbij aan inkoop, maar een
combinatie van calculeren en inkoop behoort ook tot de mogelijkheden. Met vrijwilligerswerk hoop ik ook een deel van mijn tijd te gaan invullen. Kernzin is daarbij: respectvol helpen van personen.

Wi-jo van de Wijngaard – CV